Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Smykketilbehør

Tøj & Tilbehør -» Smykketilbehør

Folk har altid smykket sig, uanset nationalitet og religion og vil altid gøre det. Her kan du finde materialer og tilbehør til smykkefremstillingen

1

Ditte K

Hos Ditte K finder du eksklusive håndlavede smykker, der er lavet i sterling sølv eller i forgyldt sterling sølv kombineret med ferskvandsperler og halvædelsten.

Vi forhandler bl.a. ørekroge, ørestikker, creoler, halskæder og armbånd mm. Udvalget er stort og vi har smykker i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde det smykke, der passer til dig!.
2

Kähler CPH

Kähler-cph laver unikke håndlavede smykker til en rimelig pris. Vi kreere øreringe, armbånd, halskæder, ringe og meget mere i alle farver og former du kunne ønske dig. Vi bruger 925 sterlingsølv og forgyldt med 22 karat på 925 sterlingsølv. Vi har også homeparties hvor vi kommer ud og viser vores smykker frem. Klik ind på www.kaehler-cph.dk og læs meget mere..
3

Lav selv dine smykker

Perleriget sælger flotte og moderigtige perler, sten og smykkedele til brug for smykkefremstilling til både firmaer og private.
Perleriget udbyder endvidere smykkekurser til både nybegyndere og øvede..
4

Living in Luxury

Vi sælger smukke håndlavede smykker. Vi sætter kvalitetet og service i højsædet og for os er det vigtigt at du får det rigtige smykke, som du kan skatte i mange år frem og som passer til netop din personlighed. Vi sørger naturligvis også for, at det er til en fornuftig pris..
5 Pearls & Pieces

Pearls & Pieces

Stort og alsidigt udvalg af alt til smykkefremstilling, bl.a. halvædelsten i mange former og farver, ferskvandsperler, smykketilbehør i sølv og forgyldt sølv, kinesiske lykkedyr, horoskop lykke dyr, glasperler, smykkestativer, æsker, poser og meget, meget mere..
6

perleplus.dk

Perleplus forhandler perler til smykker. Her finder du alt indenfor smykkematerialer til smykkefremstilling så du kan lave dine egne øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi forhandler også smykkestativer og smykkeværktøj. Ja, alt hvad du skal bruge for at komme igang med dine egne smykker..
7

Piercingshop

Flotte og glitrende piercinger til alle typer piercinger. Fra enkle og raffinerede til diskret provokerende.
Alle piercinger er test så de overholder lovgivning om nikkel værdier da din sikkerhed ligger os meget på sinde..
8 Smyks.dk - Perler & Smykkedele

Smyks.dk - Perler & Smykkedele

Hos os finder du alt hvad du behøver til Smykkefremstilling og Smykkedesign, Perler, Smykkedele, Smykkeværktøj, Sølv, Forgyldt, Perlemorsblomster, Filigran, Ferskvandsperler, Tibetansk sølv, Hjerter, Blomster, Smykkestativer, Display udstyr, Låse, Ørekroge, Tråd og Snor, Mellemstykker Perlestave, Smykkeæsker, Gaveposer, Øreringe og meget mere..
9

Vinston Design

Her finder du et meget stort udvalg af sten, ferskvandsperler, glasperler, sterling sølv og forgyldt sterling sølv i høj kvalitet til gode lave priser.
Bestil og betal inden kl. 14 på hverdage og vi sender samme dag..
10

Ynde

Ynde tilbyder nyt, enkelt og elegant smykkedesign. Professionelt håndværk og tidsløs elegance. Kig forbi og se hvor let du kan fremhæve dine bedste sider, eller skabe helt nye udtryk, der gør indtryk på både ham, og veninderne. Hos Ynde kombinerer vi høj kvalitet med priser hvor også den kriseramte pengepung kan være med, samt unikke designs du ikke finder andre steder..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks